Word jij ook onderdeel van dit MKBTR team?

“Al meer dan zeventien jaar adviseer ik ondernemers. En iedere keer zie ik een

onderneming steeds fitter worden. Daar word ik gelukkig van. Processen worden efficiënter. Medewerkers raken gemotiveerd. Een extra specialisme heb ik op het gebied van Verkoop. Zorgen voor meer klanten of een betere marge. Ik werk graag op een eenvoudige, eerlijke en effectieve manier. Daarbij houd ik van doorpakken én van humor. Mijn klanten zijn blij met de resultaten. En met mijn positieve en directe manier van communiceren.”

"Elke dag een stap beter is een leven lang vooruitgang"

Je wilt als ondernemer je doelen bereiken. Alleen of samen met anderen. Je zult dat moeten organiseren. Je denkt na over hoe het proces efficiënt verloopt. Welke mensen je inzet. En welke ICT-systemen je gebruikt. Omdat je financiële middelen nodig hebt, denk je na over de investeringen die je moet doen


Als ondernemer heb je vaak veel vragen en uitdagingen. Bijvoorbeeld hoe je medewerkers motiveert en aanstuurt. Welke systemen je kiest. Maar ook hoe je de

investeringen financiert en bij wie? Bij deze vragen willen wij je helpen. Zodat je de goede beslissingen maakt. En als het nodig is, lopen we een tijdje in de organisatie met je mee. Het gaat tenslotte om resultaat.

Gert-Jan Baan

Organisatie ontwikkelaar

LinkedIn

Jaap Nieuwelink

Accountant

LinkedIn - Twitter

“Ik zorg ervoor dat een ondernemer niet voor verrassingen komt te staan wanneer ik met hem de jaarrekening bespreek. Op basis van actuele cijfers kijken we vooruit. We maken een begroting en plannen investeringen. Een ondernemer wil graag beslissingen nemen op basis van betrouwbare cijfers. Ik sta daarbij naast hem. Vaak met een luisterend oor, soms met een kritische blik. Vertrouwen is het sleutelwoord.

"Vertrouwen is het sleutelwoord"

Goede en betrouwbare informatie is in deze tijd van groot belang. Zeker voor

jou als ondernemer en jouw medewerkers. En omdat de meeste doelen ook meetbaar zijn, wil je de voortgang ook in de gaten houden. Nog beter is

het als de informatie wat vertelt over de toekomst. Wat de tendens is. Je wilt namelijk tijdig bijsturen. En de juiste besluiten nemen.


Daarom maken we voor jou de informatie inzichtelijk. Eenvoudig en effectief. Dat kan zijn één keer per jaar bij het samenstellen van de jaarcijfers. Maar dat kunnen we ook doen via duidelijke dashboards. Zo heb je elke dag inzicht in je resultaten. Overal en altijd.

MKBTR team
2/9