Nederland heeft topfitte ondernemingen nodig..
Daar zorgen wij voor.
Maar dat kunnen we niet alleen!


Wist jij dat elke onderneming in Nederland TOPFIT kan worden? En toch zijn er maar nauwelijks dienstverleners die dát als missie hebben. Ze zeggen vooral wat ze zijn. Niet wat ze doen en waaróm ze het doen. Met succes is MKBTR eind 2013 opgericht. Inmiddels werken we met 20 enthousiaste goed opgeleide collega’s. Samen willen we met ondernemers doelen bereiken. Gewoon aan de slag en elke dag een stap beter. Steeds meer ondernemers doen mee. Daarom zoeken we jou!

Jouw werk heeft invloed op 70% van de Nederlanders

70% van de Nederlandse gezinnen in Nederland is voor het inkomen afhankelijk van ondernemingen in het mkb. Daar betalen zij hun eten, de woonlasten en sportclub van. Goede medewerkers moeten worden beloond. En gemotiveerde medewerkers zorgen voor betere bedrijfsprestaties. Een juist contract en tijdige loonverwerking zijn basiselementen. Als jij zorgt dat dit geregeld is dan maak jij ondernemingen TOPFIT.

Het kan: Binnen 1 maand niet meer duf en saai…


Werk je bij een accountants-, administratie of salariskantoor? Vind jij het werken daar duf, saai of eenzijdig? Zit je op een eiland en mis je de samenhang met andere disciplines op kantoor? Dat kan binnen 1 à 2 maanden veranderen. Werk écht samen in een team van bedrijfskundigen, belastingadviseurs, accountants.

Topfitte ondernemingen
3/9