Stappenplan van onderzoek tot merkbaar resultaat

Werk maken van je merk? Dat is slim om te doen. Want daarmee word je herkenbaar bij je doelgroep. Je wordt bekend. Krijgt fans. En klanten die bij je kopen. Dat wil jij toch ook? Wij helpen je daarbij in 6 stappen.
Hink, stap, sprong!

STAP 1.

Onderzoek

We verkennen de markt en gaan in gesprek met je bedrijf en klanten. Wat maakt jouw bedrijf uniek, authentiek en onderscheidend? Goed onderzoek is stap 1 op weg naar merkbaar resultaat.


STAP 2.

Strategie

Op basis van de inzichten uit het onderzoek, ontwikkelen we de merkidentiteit: merkessentie, merkbelofte en merkwaarden. De merkidentiteit is de basis voor álle marketingcommunicatie.

STAP 3.

Concept

We schetsen het logo, de huisstijl, slogan en beelden. Doel van het communicatieconcept? Dat je daarmee een unieke positie inneemt in jouw markt. En dat je bekendheid genereert voor het merk.

STAP 4.

Content

We maken logo en huisstijl definitief. We schrijven teksten die jouw merk en verhaal verwoorden. En maken karaktervolle beelden. Foto’s, illustraties, animaties of een bedrijfsfilm. Eén merk, één stijl, één boodschap.

STAP 5.

Communicatiemiddelen

We ontwikkelen de communicatiemiddelen waarmee je je doelgroep bereikt, inspireert en activeert. Van website, social media en (online) magazine tot autobelettering en beursstand.

MERKBAAR RESULTAAT

Welke doelen wil je behalen met je marketingcommunicatie? Meer merkbekendheid en activatie? Meer aanvragen? Meer omzet? We monitoren de resultaten. Analyseren deze. En sturen zonodig bij.