Een mooi merk merk aan het woord.

Van Manen Badkamers

"We zijn goed, snel en heel professioneel geholpen door MooiMerk met een merkstrategie, nieuw logo én frisse, unieke huisstijl."

Roel Slaa, van Manen Badkamers

Van Manen Badkamers - de ultieme beleving

Een mooi merk aan het woord.

"We zijn goed, snel en heel professioneel geholpen door MooiMerk. Het resultaat is een unieke merkstrategie, nieuw logo én frisse huisstijl."

Roel Slaa Eigenaar Van Manen Badkamers

Op basis van het onderzoek naar de merkidentiteit van van Manen Badkamers, hebben we de merkbelofte "De ultieme beleving" voorgesteld. Deze belofte past uitstekend bij het magische karakter van Van Manen Badkamers. De badkamer- en tegelspecialist uit Barneveld zorgt in álles voor een ultieme beleving: van het adviesgesprek, de ontwerpfase en de installatie van de badkamer en/of tegelvloer tot en met het daadwerkelijk genieten van het resultaat.

Op basis van het onderzoek naar de merkidentiteit van van Manen Badkamers, hebben we de merkbelofte "De ultieme beleving" voorgesteld. Deze belofte past uitstekend bij het magische karakter van Van Manen Badkamers.

De badkamer- en tegelspecialist uit Barneveld zorgt in álles voor een ultieme beleving: van het adviesgesprek, de ontwerpfase en de installatie van de badkamer en/of tegelvloer tot en met het daadwerkelijk genieten van het resultaat.

Aan de basis van het nieuwe logo van Van Manen Badkamers staan zeepbellen. We associëren zeepbellen met een fijne beleving in bad of onder de douche. Dit icoon is samen met de merkidentiteit het uitgangspunt voor het logo geworden.

10 jaar!

Op 10-10-2020 mocht van Manen Badkamers haar 10-jarig bestaan vieren. Een mooier moment om het nieuwe logo en huisstijl te introduceren is er niet. De showroom hangt inmiddels vol met uitingen en planten voor een ultieme beleving. We zijn trots op het resultaat en Roel Slaa ook.