Een mooi merk uitgelicht.

BoerBeter

Thuis in de boeren wereld, wij zorgen dat u beter boert!

-Gert van Lagen, mede-eigenaar

Een mooi merk uitgelicht.

BoerBeter - Alles wat de boer nodig heeft.


Thuis in de boeren wereld, wij zorgen dat u beter boert!

- Gert van Lagen, mede-eigenaar van BoerBeter

BoerBeter levert alles wat de boer nodig heeft. Producten én adviezen. Het bedrijf begon in 2015 onder een andere naam, maar besloot in 2018 tot een naamswijziging. Aan MooiMerk de eer om de merkstrategie neer te zetten.

Boer Beter levert alles wat de boer nodig heeft. Producten én adviezen. Het bedrijf begon in 2015 onder een andere naam, maar besloot in 2018 tot een naamswijziging. Aan MooiMerk de eer om de merkstrategie neer te zetten.

Merkstrategie

“Het verhaal van MooiMerk stond ons aan. Het bureau bouwt echt aan een merk. Dát was precies wat we nodig hadden. Ze presenteerden drie naamvoorstellen. Boer Beter viel gelijk in goede aarde bij ons allemaal. Dat klinkt goed en heeft een positieve uitstraling. En er zit een belofte in. Want dankzij onze producten en adviezen kunnen onze klanten beter boeren. En dát willen we bereiken.”


Ontwerp en vormgeving

"Nadat de merkstrategie stond, begon MooiMerk met het ontwerp van ons nieuwe logo en een huisstijl. Wat voor de naam geldt, gaat ook op voor de vormgeving. Die is fris en helder. Een hele verbetering; je zou ons oude logo en huisstijl eens moeten zien. In diezelfde nieuwe stijl ontwierp MooiMerk ook onze website, een productbrochure en een brochure over ongediertebestrijding, ook een activiteit van ons.”


Voor deze uitingen maakte MooiMerk overigens ook de foto’s, in een heel eigen stijl. Geen gelikte foto’s, maar oprechte en ongedwongen beelden.


Merkbaar resultaat

We zijn dik tevreden: 100 punten! “We vallen op met onze nieuwe naam en nieuwe huisstijl. We hebben veel positieve reacties gehad van zowel klanten als leverancier. Laatst nog merkte een klant op: “Trouwens, mooie website!’. Dat is natuurlijk mooi om te horen.